Lesboeken en overige leermiddelen

Lesboeken voor jouw opleiding bestellen

We bieden jou de mogelijkheid om de lesboeken die jij voor jouw opleiding nodig hebt, te bestellen via de website van Studers: www.studers.nl.

Vóór de zomervakantie ontvangen alle studenten per post informatie over hoe de lesboeken besteld kunnen worden. Maar jij kunt zelf ook al kijken op de site van Studers welke boeken jij nodig hebt.

Vanzelfsprekend mag je de boeken ook op een andere manier aanschaffen.

Tweedehandsboeken

Soms staat er aan de binnenkant van lesboeken een code, welke je kunt activeren op internet. Op die internetomgeving wordt door de uitgever dan meer leerstof in de vorm van oefeningen, toetsen, informatiebronnen of iets dergelijks aangeboden.
Wanneer je besluit om tweedehandsboeken te kopen via bijvoorbeeld bol.com, is het goed mogelijk dat die code reeds geactiveerd is door de vorige gebruiker. Deze kun je dan niet meer gebruiken. Vaak is het mogelijk om tegen extra betaling een nieuwe code te krijgen via de uitgever. Controleer in dat geval of de totaalprijs van het tweedehandsboek en de nieuwe code inderdaad nog wel goedkoper is, dan de prijs van een nieuw boek (met nog werkende code).

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen