Herkansing examen

Onvoldoende behaald voor een examen? Of was je de eerste kans afwezig of ziek?

Situatie schooljaar 2017-2018:

Alleen nog de studenten van de huidige 3e jaars (cohort 2015) klassen èn van de 1e jaars (cohort 2017) alleen klas Leisure niveau 3 kunnen zich via onderstaand webformulier opgeven voor een 2e kans (herkansing).


De studenten van cohort 2016 (huidige 2e jaars en volgend jaar 3e jaars) en cohort 2017 (huidige 1e jaars met uitzondering van Leisure niv 3) kunnen zich NIET meer via onderstaand webformulier inschrijven voor een 2e kans. Vanaf nu bekijkt het examenbureau aan de hand van de behaalde resultaten wie er moet herkansen en zorgt dat de materialen klaar liggen bij het volgende examenmoment. Het is aan jou als student om goed te weten dat indien je bij het 1e examenmoment een onvoldoende hebt behaald of niet aanwezig bent geweest (zie Eduarte), je automatisch mag meedoen met het volgende examenmoment. Deze herkansingsmomenten staan in de examenplanning en op het rooster van de betreffende week. Als je niet verschijnt op dat geplande moment, wordt dit in Eduarte genoteerd als een gemiste kans. Voor vragen kun je terecht bij je SLB’er.


Lees de onderstaande tekst met eisen en voorwaarden voor het doen van een herkansing goed door, voordat je als huidig 3e jaars student en 1e jaars Leisure niveau 3 student je opgeeft via onderstaand webformulier.

  • Elk examen mag je 1x herkansen.
  • Bij afwezigheid, ook als je ziek bent, verbruik je een kans.
  • Een voldoende resultaat kan je niet herkansen.
  • Je moet je uiterlijk tien werkdagen vóór een herkansing inschrijven via dit formulier.
  • Je meldt je altijd aan met je school e-mail.
  • Sommige herkansmomenten staan al ingepland op de examenplanning van je klas.
  • Kom je niet op het herkansmoment, ben je ook je herkansmogelijkheid kwijt.
  • Een derde kans aanvragen kan NIET via dit formulier.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Binnen zes werkdagen heb je een reactie van het examensecretariaat.

 

Met vriendelijke groet,

Examensecretariaat TRE
School voor Toerisme, Recreatie & Evenementen

 


Oeps! We konden je formulier niet vinden.


 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen