Vijfde Kids Festival Amersfoort – één groot feest

Zondagmiddag was het Lieve Vrouweplein even omgetoverd tot een heerlijk verjaardagsfeest voor alle kinderen van Amersfoort. Iedereen was even jarig tijdens de vijfde editie van Kids Festival Amersfoort. De organisator kijkt terug op een meer dan geslaagd verjaardagsfeest!

Relaxte en blije sfeer tijdens Kids Festival Amersfoort

School voor TRE - Kids Festival Amersfoort - koekhappenEr was van alles te doen. Van een spannende citygame naar de koppelpoort tot coole dansworkshop op het podium. Met ruim 1500 bezoekers kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde 5e editie. Een heerlijke relaxte en blije sfeer. Een kinderverjaardagsfeest die je elke ouder gunt. Iedereen liep blij rond, er was voor iedereen wat te doen. Er werd armbandjes gemaakt, gedanst, workshops gevolgd, gezongen, spelletjes gespeeld, gezwierd in teacups, gedraaid aan het snoeprad. En er was een heuse catwalk.

Relevante ervaring studenten

School voor TRE - Kids Festival Amersfoort - catwalkOok voor deze editie kon Kids Festival Amersfoort weer rekenen op de studenten van de opleiding Evenementenorganisatie van de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen. Zij hebben als onderdeel van de opleiding meegedacht over en meegewerkt aan de invulling van dit evenement. Op deze manier doen zij veel relevante praktijkervaring op. Ervaring die zij meestal pas na het halen van hun diploma op kunnen doen. Ook tijdens de dag waren zij aanwezig voor opbouw, afbouw en figureren tijdens het evenement. Grote kans dat één van de figuranten die afgelopen zondag zorgde voor een glimlach bij uw zoon of dochter een student is. Voor hun ook goed om te zien wat een goede voorbereiding oplevert. Voor hun was dit ook een geslaagd evenement.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen