Studenten helpen bij organisatie Kids Festival

Wat een geslaagd festijn! Op zondag 25 mei hebben maar liefst 2000 bezoekers genoten van Kids Festival Amersfoort op het Lieve Vrouwekerkhof en De Hof. Dank aan alle studenten die hebben meegeholpen om van het Kids Festival een groot succes te maken.

Bekijk de foto’s op Facebook en op de website van Kids Festival Amersfoort.

Over het Kids Festival:

Op zondag 25 mei werd het Lieve Vrouwekerkhof omgetoverd tot een sprookjesplein. Naast een sprookjesverteller en sprookjesspelletjes, was er een sprookjes cupcake workshop, sprookjes atelier en een springkussen. Ook konden de kinderen knutselen, dansen of zich laten schminken. Rond half 2 kwam er een echte sprookjeskoets aan op het sprookjesplein met de winnaars van een speciale wedstrijd.

Outdoor spelletjes
Aan de grotere kinderen (7 -12jaar) was uiteraard ook gedacht. Op het hof vond de Kidsoutdoor battle plaats. De Outdoor Kids Battle is een vijfkamp waarbij gestreden wordt om de Bikkel van Amersfoort Bokaal. Kinderen konden zich hiervoor opgeven. Naast de battle konden kinderen op de dag zelf terplekke ook de stoere spelletjes spelen.

Het is de tweede keer dat het Kids Festival werd georganiseerd. Aan de eerste editie, in juni 2013, namen zo’n 1.500 personen deel. De begeleiding van de kinderen tijdens het Kids Festival gebeurde door studenten van MBO Amersfoort. Net als vorig jaar werd er tijdens het festival geld ingezameld voor een goed doel. Dat was dit keer de Stichting KiKa.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen