Plaatsingsdag en ouderinformatiedag nieuwe studenten 2017-

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor een opleiding bij ons, die start in augustus 2017, dan is dit belangrijke informatie voor jou! Op dinsdag 27 juni 2017 hebben we namelijk voor de middag een Plaatsingsdag voor alle nieuwe 1e jaars studenten georganiseerd en aansluitend een Ouderinformatieavond voor ouders/verzorgers van deze studenten.

Voor deze dag ontvang jij een uitnodigingsbrief van ons.

De Plaatsingsdag op dinsdag 27 juni 2017 is van 14:30 uur tot ongeveer 17:00 uur op onze locatie aan De Nieuwe Poort 21 te Amersfoort.

De Plaatsingsdag is speciaal bedoeld voor studenten om nader kennis te maken met de medestudenten, de Studieloopbaanbegeleider (SLB’er), de organisatie en de leslocaties. Daarnaast krijg jij als nieuwe student informatie over de start van komend schooljaar, pas jij de vakkleding die bij jouw opleiding hoort en wordt een foto gemaakt voor de schoolpas.

Jij kunt je aanmelden voor deze dag via onderstaande link.

Na het verzenden van het webformulier kom jij bij de pagina waar jij je samen met je ouders kunt opgeven voor de Ouderinformatieavond. Tevens wordt er een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.

Speciaal voor ouders/verzorgers van deze nieuwe 1e jaars studenten is er na de Plaatsingsdag een Ouderinformatieavond op dinsdag 27 juni 2017 van 17:00 tot ongeveer 18:00 uur. Tijdens dit contactmoment kunnen ouders/verzorgers kennismaken met de Studieloopbaanbegeleider (SLB’er) en onze school en krijgen zij extra informatie over de opleiding wat betreft structuur, kosten, boekengeld en leermiddelen. Tevens kan de OOK (OnderwijsOvereenKomst: een contract tussen de student en school) worden ondertekend en ingeleverd.


 We zien je/u graag op dinsdag 27 juni 2017!Inschrijven via onderstaande formulieren kan tot en met zondag 25 juni 2017.

Aan- / afmelding Plaatsingsdag dinsdag 27 juni 2017
Aan- / afmelding Ouderinformatieavond dinsdag 27 juni 2017

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen