Open Huis

Wil je meer weten over onze opleidingen? Hieronder vind je voorlichtingsvideo’s, vlogs en praktijkdemo’s en kun je alvast een kijkje nemen door middel van een online rondleiding.


Open huis
Op 29 november staat ons eerstvolgende open huis gepland. Aanmelden voor dit open huis kan via deze link.

Heb jij nog geen idee welke opleiding bij jou past?
Dan ben je ook welkom op het Studiekeuze-event! Kom op 29 november langs van 18:00 uur tot 21:00 uur op locatie De Nieuwe Poort 21 (HU gebouw) in Amersfoort. (Hier is ook ons Open Huis.) Tijdens het event krijg jij de kans om je breed te oriënteren en inspireren! Je kan later op dezelfde dag nog een bezoekje brengen aan het open huis op een van de scholen. Meer weten? Check het hier.
Wil je een kijkje nemen op onze locatie?*

*Tenzij de overheid anders besluit.


Kun je 29 november niet?

Dit zijn de overige data voor het Open Huis. Save the date!

Zaterdag 22 januari 10:00 tot 14:00
Dinsdag 8 maart 18:00 tot 21:00
Woensdag 15 juni 18:00 tot 21:00

Bekijk video's

Bekijk video's en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over de opleiding(en) bij School voor Toerisme en Management.

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees bijvoorbeeld het verhaal van Merel, eerstejaars Toerisme en Management. Sinds ze de studiereis naar Parijs heeft georganiseerd, weet ze het zeker: reisleidster worden is haar droom.

Ga naar de pagina

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Toerisme en Management, meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Beroeps- en studiekeuzetest

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina