Open Huis on demand

Een nieuwe studie, stad en andere interesses. Maar maximaal beleven zit er nu even niet in. Zoals een kijkje op locatie voordat je een keuze maakt voor een school. Of… toch wel? Jaaa bij ons kun je het nu WEL meemaken op locatie en je kunt ook 1-op-1 online gesprekken voeren met docenten voor al je vragen. Schrijf je hieronder in.

Sowieso kijk je video’s van onze opleidingen, vlogs en virtuele tours on demand, wanneer jij het jou uitkomt. Wij denken met je mee. Leef vandaag, werk aan morgen!

Maak het mee op locatie

Neem een kijkje op één van onze scholen. Klein, maar veilig. Een docent neemt contact met je op om een afspraak te plannen.

Schrijf je nu in

Online 1-op-1 gesprekken

Met een online 1-op-1 gesprek met een docent kan jij vanuit je eigen woonkamer al je vragen stellen.

Meer informatie

Studiekeuze gids

Vraag hieronder gratis de ‘Maak werk van je waarde’ studiekeuzegids aan. In de gids vind je alle informatie over de opleidingen en scholen van MBO Amersfoort.

Gratis aanvragen

Bekijk video's

Bekijk video's en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over de opleiding(en) bij School voor Toerisme en Management.

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees bijvoorbeeld het verhaal van Merel, eerstejaars Toerisme en Management. Sinds ze de studiereis naar Parijs heeft georganiseerd, weet ze het zeker: reisleidster worden is haar droom.

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Toerisme en Management, meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Beroeps- en studiekeuzetest

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen