Open Huis

Je wil leuke dingen blijven doen en nieuwe dingen leren. Dat kan allemaal, weten wij uit ervaring van onze studenten. Vandaag leven en werken aan morgen! Alleen op dit moment staat het leven ook een beetje stil. Bijvoorbeeld sporten kan momenteel helaas niet of beperkt. Je kiest een studie wel voor een langere tijd. Tijdens een groot deel van je mbo-opleiding kun je gelukkig weer doen wat je zo leuk vindt.

We zetten onze deuren alvast virtueel voor je open. Ontdek wat studenten ervaren, bekijk filmpjes over de opleiding, maak gebruik van handige studiekeuze tips en meer.

Meemaakdagen
Benieuwd hoe het eraan toegaat bij School voor Toerisme en Management? Maak dan een moment mee op school! Proef de sfeer, ontmoet studenten en docenten. Natuurlijk op een veilige en ‘coronaproof’ manier!

Aanmelden meemaakdagen

Bekijk video's

Bekijk video's en vlogs waarin docenten en studenten je alles vertellen over de opleiding(en) bij School voor Toerisme en Management.

Ga naar de pagina

Studenten vertellen

Lees bijvoorbeeld het verhaal van Merel, eerstejaars Toerisme en Management. Sinds ze de studiereis naar Parijs heeft georganiseerd, weet ze het zeker: reisleidster worden is haar droom.

Aanmelden en toelating mbo

Maak het mee bij School voor Toerisme en Management, meld je aan! Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe regels van aanmelden en toelating in het mbo-onderwijs.

Ga naar de pagina

Studiekeuze Tips

Je gaat straks naar het mbo en bent op zoek naar een opleiding. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste studie kiest? We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Ga naar de pagina

MBO niveaus

Het mbo heeft vier verschillende niveaus. Het hangt van je vooropleiding af op welk niveau je kunt beginnen. Lees meer over de toelatingseisen.

Ga naar de pagina

BOL of BBL

Het mbo kent twee varianten. BOL en BBL. Maar wat betekenen deze afkortingen eigenlijk? En wat is het verschil? Laat je informeren en ontdek wat bij jou past.

Ga naar de pagina

Beroeps- en studiekeuzetest

Een manier om erachter te komen welke studiekeuze je moet maken, is door online tests te doen. We hebben onze tips voor gratis beroepskeuzetesten en studiekeuzetesten op een rij gezet.

Ga naar de pagina

Opleidingsgids 2020-2021

Je wordt bij ons voorbereid op een plek op de arbeidsmarkt. Met geloof in eigen kunnen! Lees alles wat je als student van MBO Amersfoort moet weten in de opleidingsgids 2020-2021.

Ga naar de pagina

WhatsApp met een student

Hoe ervaren studenten de opleiding en school? Hoe is het om in Utrecht of Amersfoort te studeren? Krijg tips and tricks om je definitieve keuze te maken en alles uit je mbo te halen.

Ga naar de pagina

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen