Office- en managementassistent

Wist je dat je bij de School voor Toerisme en Management ook kunt kiezen voor de opleiding office assistent of managementassistent?
Welke opleiding past bij jou?

Managementassistent – niveau 4

Je gaat werken voor de directie of het management van een organisatie. Daar ben je de spin in het web. Je weet wat er speelt. Je ondersteunt het management op zo’n manier, dat het z’n werk goed kan doen. Je bent een kanjer in het plannen van taken, je beheert zelfstandig de agenda en je plant afspraken in. Als specialist in juridisch secretariaat of human resource management (HRM), kun je ook je steentje bijdragen op de HR- of de juridische afdeling! 

Lees hier alles over de opleiding Managementassistent 


Office assistent – niveau 3

Je voert zelfstandig allerlei secretariële taken uit. Je plant je eigen werkzaamheden, je schrijft brieven en e-mails, je houdt agenda’s bij en je beantwoordt de telefoon. Je notuleert vergaderingen en handelt zaken rondom vergaderingen af. Ook help je bij de organisatie van jubilea, personeelsuitjes of zakelijke conferenties. Een afwisselende functie!

Lees hier alles over de opleiding Office assistent 


Kom je niet in aanmerking voor een niveau 3 of niveau 4 opleiding? Of start je liever met een niveau 2 opleiding? Dan kun je bij MBO Amersfoort starten met de opleiding Medewerker secretariaat en receptie, niveau 2. Deze opleiding volg je op een andere locatie, namelijk aan de valutaboulevard.  

Medewerker secretariaat en receptie – niveau 2

Je bent gastvrij en regelt graag alles en je gaat bij een secretariaat of achter de receptie. Bijvoorbeeld bij een evenementenbureau, tandarts of BMW-dealer. Je kiest voor deze opleiding als je vmbo basis beroepsgerichte leerweg (bbl) of Entree-opleiding hebt afgerond. Als je vmbo kader beroepsgerichte leerweg (kbl) of theoretische leerweg (tl) hebt gedaan is bij ons een versneld opleidingstraject mogelijk. Je leert in kleine klassen, krijgt maatwerk en veel begeleiding.

Lees hier alles over de opleiding Medewerker secretariaat en receptie