Nieuwe locatie School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen

Met ingang van schooljaar 2017-2018 krijgt de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen een nieuwe locatie. Studenten gaan naar ‘De Nieuwe Stad’ in Amersfoort, op enkele minuten loopafstand van de huidige locatie.

De reden hiervoor is de groei van onze opleidingen en de keuze voor een locatie met een optimale leeromgeving voor onze studenten. De Nieuwe Stad is een bruisende plek voor jong ondernemerschap; dit past helemaal bij de speerpunten van MBO Amersfoort.

Het gebouw wordt compleet gerenoveerd en uitgerust met een speciale inrichting voor de luchtvaardienstverlening en toerisme. Ook komt er een multifunctioneel lokaal waarin creatieve vakken kunnen worden gegeven. Vooral Toerisme en Recreatie-studenten volgen het onderwijs op deze nieuwe locatie.

Studenten van de studierichting Evenementorganisatie maken voor projecten ook gebruik van de nieuwe locatie, voor theorievakken blijven zij vooral op de huidige locatie van de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Wij blijven verbonden met de Hogeschool, mede door het gebruik van faciliteiten daar.

De locatie bevindt zich op een paar minuten loopafstand van de huidige locatie (de Nieuwe Poort). Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: 7 minuten met de fiets of 5 minuten met de bus vanaf Centraal Station Amersfoort.

Het nieuwe adres is: Brabantsestraat 19, 3812 PJ Amersfoort.Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag. Je kan daarvoor contact opnemen met de teamleider, dhr. Fons Zoon via fszo@mboamersfoort.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen