Kids Festival Amersfoort, 31 mei 2015

Kids Festival Amersfoort (Lieve Vrouwekerkhof), zondag 31 mei 2015

Met 1500 bezoekers kan de organisatie met trots zeggen dat zij ook slecht-weer-proof is! Een geweldige middag. “Er hing een erg relaxte sfeer. Trotse ouders van de muziek spelende kinderen, overal kinderen die meedoen met diverse spelletjes.” aldus Margreet Elting-Bloemsma (initiatiefnemer & organisator en tevens docent van MBO Amersfoort bij School voor Toerisme & Recreatie voor de opleiding evenementenorganisatie).

De 3e-jaars studenten van de opleiding evenementenorganisatie van MBO Amersfoort hielpen mee met de organisatie en begeleiding van het festival. Elting-Bloemsma: “Ik was echt trots op hoe zij het festival meedraaiden, er zitten echte parels bij, die ver zullen komen in deze branche.”

De culturele game was een succes. Veel kinderen gingen door de binnenstad om de code te kraken en leerden op die manier veel over de geschiedenis van Amersfoort. Echte bikkels gingen gewoon lekker suppen (SUP=Stand Up Paddle) over de grachten. Cupcakes waren niet aan te slepen, schminkers konden soms de rijen niet aan, voorleeshoekje met de voorleesprinses was ontzettend knus.

De activiteiten waren deels verplaatst naar de toren (De Lange Jan), wat juist daardoor een hele bijzondere sfeer gaf. Viool spelende kinderen, stoere saxofonist en het swingende poppentheater. KAMV-prebeatz stalen de show op het plein. We kijken terug op een heel bijzondere en geslaagde dag!

Voor een korte impressie van de dag: klik hier!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen