Kaylee Lam Uitblinker MBO Amersfoort

Uitblinker 2016 Kaylee ontvangt bezoekers van DierenPark Amersfoort met een glimlachDe 19-jarige Kaylee Lam uit Hoogland is door MBO Amersfoort gekozen tot MBO Uitblinker 2016. De ondernemende Kaylee is voorgedragen door haar studieloopbaanbegeleider Hedwig de Graaf van de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen waar zij de opleiding Leisure & Hospitality Executive volgt.

“Kaylee is zeer zelfstandig, ondernemend, sociaal en zorgzaam. Eigenschappen die heel goed aansluiten bij de opleiding die zij met veel enthousiasme doorloopt. Op alle gebieden is zij een uitblinker en verdient het om in het zonnetje gezet te worden”, aldus De Graaf.

Kaylee is pas 19 jaar, maar heeft al veel ondernomen: twee maanden vrijwilligerswerk in een weeshuis en basisschool in Ghana, een stage bij Dolfinarium in Harderwijk waar zij de Make-a-Wish projecten begeleidde en een bijbaan bij de gastenservice van Dierenpark Amersfoort. In februari behaalde zij de tweede plaats bij de landelijke wedstrijden om de Toerismebokaal 2016.

Landelijke verkiezing MBO Uitblinker

De verkiezing tot MBO Uitblinker maakt deel uit van de campagne ‘Dit is mbo’, waarmee de MBO Raad het imago van het mbo wil verbeteren. Genomineerden moeten niet alleen uitblinken in hun praktijk- en studieprestaties, ze moeten ook ambitieus, betrokken, doelgericht en creatief zijn.

Stemmen

Vanaf 5 september kan gestemd worden op Kaylee via www.ditismbo.nl. Tijdens het MBO Uitblinkers gala op 24 november 2016 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Die mag zich een jaar lang inzetten als ambassadeur voor het mbo.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen