Holland Tour excursie maart 2015

(klas 34T1A, 34T1B, 34T1C, 34R1A, 2R1A, 4E1A en 4E1B)

Maandag 16 maart 2015 ging Holland Tour excursie van start!

Nadat iedereen fris en fruitig was aangekomen op school vertrokken wij in de vroege ochtend met twee bussen in de richting van Amsterdam. De toerisme-klassen en recreatie niveau 2 hebben zich die dag vermaakt bij het “Behind the Scenes”-programma van Schiphol Airport. De evenementen-klassen en recreatie niveau 3/4 hebben het Concertgebouw in Amsterdam bezocht en kregen hier een kijkje achter de schermen van deze mooie locatie. In de middag hebben wij met z’n allen op onze mooie Yellow Bikes de stad Amsterdam verkend. Na deze fietstocht hebben de studenten zichzelf vermaakt in het centrum van Amsterdam. Veel dames hebben deze tijd goed benut om lekker te shoppen 😉 Na aankomst in het prachtige Meininger Hotel Amsterdam West, hebben we daar lekker gegeten en ’s avonds nog een wandeling gemaakt door het centrum van Amsterdam.

Holland tour 2015-02

De tweede dag vertrokken wij richting het Zuiden. Nadat wij onze spullen hadden afgezet en een lekker lunchpakketje hadden gemaakt bij de Stayokay in Valkenswaard, gingen we op weg naar Eindhoven. De studenten van toerisme en recreatie niveau 3/4 hebben een rondleiding gekregen door het Philipsmuseum en een stadswandeling gemaakt door het centrum van Eindhoven. De klassen van evenementenorganisatie en recreatie niveau 2 hebben een rondleiding gekregen door het PSV stadion. Daarna was er nog alle tijd voor studenten en docenten om lekker te genieten van het zonnetje (en terrasje) in het centrum van de stad. Deze tweede dag van onze tour hebben wij afgesloten bij Brasserie Flo in Eindhoven. We kregen hier een heerlijk 2-gangen diner voorgeschoteld van onder andere varkensoester en aardappelmousse en een dessert met broodpudding, ijs en chocolademousse!

Om de excursie helemaal top af te sluiten hebben wij gezamenlijk op de laatste dag van de Holland Tour De Efteling bezocht. Ook al scheen het zonnetje iets minder, toch hebben wij ons hier voortreffelijk vermaakt!

Iedereen bedankt voor een gezellige en geslaagde excursie!

Check de volgende link voor een gaaf filmpje gemaakt door Mevrouw Elting-Bloemsma: https://youtu.be/F0-RM-Ny6io