Opleidingsgerelateerde activiteiten (voor POINTS)

Opleidingsgerelateerde activiteiten
Helpende handen nodig bij een activiteit of een evenement?

Naast de ervaring die onze studenten opdoen tijdens de BPV-periodes bij een Leerbedrijf, kunnen onze studenten zich ook op een andere manier verdiepen in de studie en meer oriënteren op het toekomstige beroepenveld. Door mee te werken aan “externe opleidingsgerelateerde activiteiten”, zoals een evenement of een thema-feest, krijgen zij ook de benodigde ervaringen mee. Hiermee kunnen zij punten (POINTS) verdienen voor hun opleiding binnen Leisure, Toerisme of Evenementen.

Wanneer u als externe organisatie/particulier vindt dat uw toekomstige activiteit/evenement opleidingsgerelateerd is. En wanneer u onze studenten van Evenementen, Leisure of Toerisme als helpende handen kunt gebruiken bij een activiteit of evenement. Dan kunt u bij ons een vacature indienen door onderstaand webformulier in te vullen en te verzenden. De door u ingevulde informatie wordt in de vorm van een vacature meteen gemaild naar de desbetreffende SLB’ers. Zij beoordelen de vacature op relevantie. Indien goedgekeurd, sturen zij deze door naar de studenten.

Het kan zijn dat de vacature door een SLB’er als niet-relevant wordt bevonden en daarom niet aan zijn/haar studenten zal doorgeven. De uiterste datum om dit van ons te weten te komen, kunt u in het onderste invulveld van het webformulier aangeven. Het is hier mogelijk om een datum vanaf 5 schooldagen (na indienen) op te geven, zodat u weet waar u aan toe bent.

De studenten nemen bij eventuele interesse (vragen/aanmelden) rechtstreeks contact op met de in de vacature aangegeven contactpersoon.

Aan het indienen van een vacature zijn geen kosten verbonden. Indien u de studenten toch een (kleine) vergoeding/attentie wilt geven, gaat dit buiten de school om. Eventueel kunt u die vergoeding/attentie vermelden op de vacature.


Indienen en samenstellen vacature van een "externe opleidingsgerelateerde activiteit" voor "Points"

Via dit webformulier kunnen organisaties of particulieren vacatures voor een "opleidingsgerelateerde activiteit", aan onze school doorgeven. Na "verzenden" ontvangt u automatisch een bevestiging van het indienen.
  • Naar dit e-mailadres wordt de bevestiging gestuurd van het indienen van deze vacature. Tevens gebruiken de studenten dit e-mailadres om vragen te stellen over de vacature en om zich aan te melden.
  • Geef hier bijvoorbeeld aan of de student zijn/haar uniform vanuit school aan moet hebben. Of dat de organisatie zelf kleding verstrekt. Etc.
  • Geef aan of de vergoeding per uur, per dag of per evenement is. Of bijvoorbeeld "n.v.t.".
  • Sleep je bestanden hier of
  • d-m-j
  • De vroegste datum die u hierboven kunt kiezen is een datum binnen 5 schooldagen na indienen. De weekenden en schoolvakanties zijn geblokkeerd om te kiezen.

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen