Electric Run Amsterdam 28-3-2015

Verslag van het evenement (en foto’s) gemaakt door Suzanne Wesselo, student van een Recreatie-opleiding (Leisure & Hospitality host)

De licht gevende bekertjes!!

De licht gevende bekertjes!!

Voor school moeten wij in totaal 30 Leisure points halen, dat kan door middel van te helpen bij een evenement. De school stuurde vaak een mailtje of we op een bepaald evenement wilde helpen, maar die evenementen waren niet echt mijn ding, tot dat de vacature voor de Electric run langs kwam. dat vond ik wel heel interessant en heb ik mij gelijk ingeschreven!
Ik kwam daar met nog drie andere klasgenootjes aan rond 18:00 uur, ze stonden ons netjes op te wachten bij de vrijwilligers tent, we kregen een gave goodie bag waar een shirt in zat een super mooi Adidas vestje en niet te vergeten de glow verf waar we ons gezicht mee hebben versierd!

We werden begeleid naar onze plekken waar we moesten staan, ik was ingedeeld bij de waterpost, daar is het de bedoeling om allemaal bekertjes water te vullen en die aan de hardlopers te geven. Er was een goeie sfeer bij het evenement, alle vrijwilligers hadden er zin in en werkte goed samen! De (super gave lichtgevende) bekertjes  waren bijna gevuld toen de eerste fanatieke hardloper aan kwam rennen. Je kon gelijk zien aan de hardlopers wie het voor de lol deden en wie het heel serieus namen. Bij het waterpunt stonden boxen waar vrolijke Dance muziek uit kwam waar je heerlijk op kon dansen en dat is ook wat wij deden! Door te dansen en aan te moedigen werd de sfeer nog beter. De hardlopers zagen er stuk voor stuk super leuk uit, de één met lichtgevend haar de ander met een lichtgevend pak, super gaaf! Het was ook heel leuk dat hardlopers af en toe even naar je toe kwamen om te dansen en daarna weer lekker doorliepen.

Het evenement werd afgesloten met een heel vet Dance feestje. Ik ben heel blij dat ik mocht helpen bij zo’n gaaf evenement en als het kan help ik volgend jaar zeker weer mee!

De hardlopers die stopten voor een drinkpauze!

De hardlopers die stopten voor een drinkpauze!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen