Week van de Techniek 2016

In de week van 25 t/m 29 januari 2016 is de “Week van de techniek” in Eemland t.b.v. het onderwijs en het technisch bedrijfsleven georganiseerd. Dit evenement vindt dit jaar voor het eerst plaats op de locatie van Amfors en Metafors, het metaalbewerkingsbedrijf van Amfors.

Gedurende een anderhalf uur durend programma maken ruim 1500 leerlingen VMBO  kennis met de mogelijkheden van techniek. Van maandag tot en met woensdag nemen VMBO GL/TL leerlingen deel aan het programma. De donderdag en vrijdag zijn gereserveerd voor de VMBO Basis en Kader leerlingen. Dankzij de inspanningen van het technisch bedrijfsleven, brancheorganisaties en onderwijs is er een afwisselend programma samengesteld.

Klas 4E1B (eerste jaars studenten van onze opleiding Evenementenorganisatie) helpen mee om dit evenement in goede banen te laten leiden. Daarnaast helpen zij mee met de Marketing & Communicatie afdeling. Ze maken promotiefilmpjes van diverse technische bedrijven en van de mensen achter de organisatie.

Facebook link.

 

Voorbeelden van de promotiefilmpjes:

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen